Tuesday, 21 September 2010

aku menunggu laundry/haha

aku baru pulang dari canberra.aka putrajaya utk australia ni.
serupa.sama. macam putrajaya.
xde tren.ada bus.x byk kereta.
parliament building dia lawa
war memorial dia scary sikit
ANU besar,luas,x berpagar.bukan mcm UWS
ada floriade.bunga2 merata2.terigt kat mummy sentiasa.
lawa.syukur :)
terima kasih dee sbb bagi tumpang rumah for 2nights
makan mamak setibanya di sydney
perjalanan bus canberra-sydney = 3suku jam
aku high.di canberra.nasib rakan2 serumah boleh tahan melayan aku x)


nurul nadia binti azman.
aku x sempat nk call ko.d night before ko fly.
like how u did for me last 17th feb
sorry babe :( aku terlepas pandang masa
my sis will be there soon.
akan aku suruh dia tgk2kn ko.take care!
see you soon.
*maybe nk back packing to manipal.with intan.jom? ;)*

Saturday, 18 September 2010

who you are

i love this song the first time i heard it in in Step Up 3D.
its was a superb awesome movie, despite the tipical plot.
its a movie that cant make me sit quietly.
ohh, tempting gila those cool dance move
:')


I stare at my reflection in the mirror,
why am I doing this to myself.
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.
No, no, no, no.
To lose it all, in the blur of the start.
Seeing is deceiving, dreaming is believing.
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard, to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising.
Just be true to who you are.
(Who you are, Who you are) 6x
No, no, no, no.
Just be true to who you are.




this song suits me well in certain time.
nadia and azri nak fly dah. kenapa korang pun nak tinggal kan aku?
tahu tak sedih gila. aku dah tkde kawan macam korang dah kat sini.
:'(

Thursday, 16 September 2010

aku-kau.kata nama yg flexible

telefon berbunyi
jarang dari anda
mungkin rindu?
mungkin keselesaan?
aku suka.kau telefon
kau bebel2 sorng2,aku suka
dgr :)
kawan baik.
aku mahu tahu
siapa pilihan hati
Abu atau Ali?
mungkin Amat?
:P

bahagia
itu aku rasa
petang,angin
macam main paint ball
sangat dekat
itu aku rasa

aku rindu blogging emosi :)

Wednesday, 15 September 2010

halia pahit

people appreciates better in the absence of others.
in life,sometimes you need a break; just to miss people.
i want to be there.to have that feelings
:)

i am trying to say something here.but nobody listens.

Tuesday, 14 September 2010

Budak Rabun


HI.

Pada satu hari, aku dan adik tersayang yang bujet hot tu,Nana keluar lah berjalan-jalan.
Dengan niat teman Nana. Dah berhari dia merengek dengan Mama tercinta, dia nak tukar specs.

" Maaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nak tukar specs. Power nana dah naik. Nak SPM ni *menangis*"

Fine, dia dah guna weapon nak study punya pasal.
So, dari wangsa walk mall, berhijrah ke Jusco, berhijrah lagi ke Carefour hanya untuk dapatkan pakej specs yang best. Akhirnya,

" Nana rasa specs yang awal sekali kt Wangsa Walk tu lah the best"
-.-

Okayyy. Jom kita patah balik. Bayar parking balik. Seronok kan jalan-jalan nana?
And then i remembered, lens dah mcm exceed a month je.
Nak beli lens baru lah. Ehh tapi macam dah lama je tak gedik pakai yang coloured. Gray ke brown? Hampir 20 minit jugak lah tanya soalan tu kat orang lain. Sorry you alls :D
So saja lah buat minta kakak tu nak check power. Rasa macam dah berzaman je tak check. MALANG NYA. dia bagi tahu power aku dah naik 500 each.

OHHHHHHHHEMMMMMGEEEEEE. Please tell me its a hari raya joke.

Serius sh*t lah. Total dah 1k tau. Kritikal duh. So dgn panic nya, assume ni mesti sebab selalu pakai lens. damn. Cancel order lens. Buat specs baru -.-
Mama pun dah marah. Tapi mama............... ok, fine.


Budak-budak rabun. Masa muda-muda, mama suruh makan carrot tak nak.
Jgn risau. Bukan sebab byk sgt baca buku okay.


OHHH ye ke :

First time try keluar pakai tudung style tu. Sebab malas gila mlm tu.
Terjumpa Sarah Amalina. 3minit dia tgk dr jauh,pelik mcm tak kenal.

"Tak.bukan tak kenal. Sejak bila kak intan pakai tudung cmni?"
HAHA.fine. itu last lahhhhhhh.

Thursday, 9 September 2010

2010-1st raya eid'ul fitri


SALAM EID MUBARAK
MAAF ZAHIR BATIN
from: sarah hani,UniWesternSydney

it is a brand new experience.i am adapting.fast. :)


Sunday, 5 September 2010

Dari beribu-ribu batu jauh nya.




video

HAHAHA. OMG GILA LAME AND MEMALUKAN! -.-

okay weh. ni kira mcm aku bayar hutang video birthday kau lah last year. serius weh.
baru aku faham perasan kau :'( Takpelahh. its a once in a life thing. APPRECIATE this.
malu i tau. haha. okay. BYE :')


yesterday was,

sarah hani's 19th birthday!
:)

wow besar nya gambar comel kau!

first year celebrate big day kau kat perantauan. jauh dari aku, family.
i feel a little helpless weh, coz every year there must be something yang crappy i did fr you.
buat buat card bagi every one tulis. its been a 3 years tradition. but this year, sadly ianya agak susah utk direalisasikan. maaf babe :'(

thank youuu Lokman, Azra, Ernie, Helma, Athirah. if aku miss sesiapa, thankyouuuuuu.
<
if im the daughter to MAS airline owner, you know i'll try my best to fly and knock on your door to sing you a happy birthday song. To actually hug you tight, cam whoring on your birthday night and out to have anything you are craving to eat for. everything you wanna do. last year was superb. ingat tak vid motor? :)
Sorry ada benda yang buat kau tak happy this year. It was unexpected thing to happened when original plan falls apart.
Happy belated 19th birthday sarah hani. Till we meet again. Take care.

Your far-away best friend who miss you every day,
Intan.Nur.Hadilah

Related Posts with Thumbnails