Tuesday, 14 September 2010

Budak Rabun


HI.

Pada satu hari, aku dan adik tersayang yang bujet hot tu,Nana keluar lah berjalan-jalan.
Dengan niat teman Nana. Dah berhari dia merengek dengan Mama tercinta, dia nak tukar specs.

" Maaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nak tukar specs. Power nana dah naik. Nak SPM ni *menangis*"

Fine, dia dah guna weapon nak study punya pasal.
So, dari wangsa walk mall, berhijrah ke Jusco, berhijrah lagi ke Carefour hanya untuk dapatkan pakej specs yang best. Akhirnya,

" Nana rasa specs yang awal sekali kt Wangsa Walk tu lah the best"
-.-

Okayyy. Jom kita patah balik. Bayar parking balik. Seronok kan jalan-jalan nana?
And then i remembered, lens dah mcm exceed a month je.
Nak beli lens baru lah. Ehh tapi macam dah lama je tak gedik pakai yang coloured. Gray ke brown? Hampir 20 minit jugak lah tanya soalan tu kat orang lain. Sorry you alls :D
So saja lah buat minta kakak tu nak check power. Rasa macam dah berzaman je tak check. MALANG NYA. dia bagi tahu power aku dah naik 500 each.

OHHHHHHHHEMMMMMGEEEEEE. Please tell me its a hari raya joke.

Serius sh*t lah. Total dah 1k tau. Kritikal duh. So dgn panic nya, assume ni mesti sebab selalu pakai lens. damn. Cancel order lens. Buat specs baru -.-
Mama pun dah marah. Tapi mama............... ok, fine.


Budak-budak rabun. Masa muda-muda, mama suruh makan carrot tak nak.
Jgn risau. Bukan sebab byk sgt baca buku okay.


OHHH ye ke :

First time try keluar pakai tudung style tu. Sebab malas gila mlm tu.
Terjumpa Sarah Amalina. 3minit dia tgk dr jauh,pelik mcm tak kenal.

"Tak.bukan tak kenal. Sejak bila kak intan pakai tudung cmni?"
HAHA.fine. itu last lahhhhhhh.

2 comments:

gabanMorka said...

aku ingin buat pembedahan laser biar pulih mataku

12345:) said...

yeahh aku juga. satu hari nnt
:)


-intan12345

Related Posts with Thumbnails