Saturday, 13 November 2010

Bila rasa malam masih muda,




OKAY tak sangka sound Public Group kat FB, sungguh menyeronok kan and puas hati.
Asal nya, memang aku LIKE sebab aku rasa memang patut pun.
tapi hari ke hari gi update benda ntah apa. Psl Iklan TV kena banned lah, psl isu Nabil break dgn Irma lah. WTH? kau ingat ni Melodi. Lepas tu letak blog link sesiapa, utk blog traffic hunter.
Hello, its on my news feed?

Ohh itu sungguh out of motif. Please lah.

*******************************************************************

Anyway thats not my main motif of blogging. Cant sleep.
Tak suka bila dah off light, tutup pintu, pkai selimut. Tapi kelip-kelip mata rasa fresh gila.
Tapi hari ni memang rasa hyper pun. Mungkin kah excessive nap?
Bila moment tak boleh tidur ni, start lah pandang dinding, fikir benda yang bukan-bukan.
Rindu lah. Rindu gila gila. Sobs. Agak-agak,korang tengah buat apa? hurm itu mcm terlalu dialog drama melayu. Okay tarik balik.


No matter how many thousand friends you have on FB, it cant never ever defeat the feeling of being around your best friend :)


Nurul Nadia ( Manipal, India)
I miss your super, crazy full of emotions stories. I just want you to be here.
Nak hug? :(




Azri Jasni (Brighton, UK)
Babe, jom lepak Oldtown? Weh, rindu for real gossiping.
I feel disconnected. Nway pic ni pelik sebab aku crop Yazmir.
haha



Sarah Hani ( Sydney, Aussie)
Sarah, pernah ke aku tinggal kan kau kalau bab ' Rindu' ni.
Bosan dah kan? ;p
and tak kira apa-apa pun yang aku tahu kau ketuk pintu rumah aku lagi 17 hari from today.




Satu lagi side effect tak boleh tidur and stay up : LAPAR -.-
Okay. Goodnight bloggie :)

2 comments:

Azri said...

babe... :') xxxxx

intan.nur.hadilah said...

baru perasan coment kau.
RINDU GILA DUHHHHHHH.

counting days to JUNE 2011
xoxo

Related Posts with Thumbnails