Thursday, 25 March 2010

on New StraitsTime ,Omg (!)

okay cerita ini dah lame. but who cares. it is just so impossible NOT to post this news. its one-day lasting excitement. tell me,siapa yang tak excited muka dia keluar newspaper. kami bukan pelajar terbaik malaysia, ahli politik, penjenayah juvanil atau artis. kami hanya remaja biasa yang sangat excited bila muka keluar paper walaupun size yang publish hanya lah tidak sebesar mana.


so, OMG we were on the NST PAPER!!!!! :D
Date : 20th march, Saturday


Dlm banyak2 picture MDR, they published this pic. aww, how lucky is that?
ok intan. you can stop exaggerate now.

to YOU : mana ada cakap je lebih, FINE, click lah link ini NO child's PLAY. baca lah sendiri, sebab nak focus kat gambar je actually pun. HAHA.



rindu nya nak post something benda emo-emo ni. seriously.
haha.

3 comments:

padle said...

mane ko?xnmpak pon..haha!

intan.nur.hadilah said...

duhhh kau tk nmpk?! haha. yg hujung skali tu apa. sila zoom in
:D

Anonymous said...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

Related Posts with Thumbnails