Tuesday, 1 February 2011

tips memandu

it is really annoying when you know some other people are talking about you in a language you dont understand.
*#&^@^$@%!&@.period
bodoh punya ******
dah few days aku on the road.kurang sabar sikit dgn sikap pemandu Malaysia (aku xtau r cmne sikap pemandu aussie).
guna laa signal wei! n kalau dh guna signal,guna time betul laa...jangan dh lepas simpang pun signal tu masih on..apakah kebodohan itu sgt terserlah?
yg nk kuar dr simpang tu..tggu laa keta aku yg jalan lurus ni nk lalu..biarpun aku nmpk slow..kalau aku tekan minyak,time ko nk curi kuar tu..kalau aku langgar ko..separuh nyawa gak ko nnti =='
kat bulatan pun satu lagi...gunaa laa signal.xde laa aku nk tggu ko,yg rupa2nya msuk simpang sebelum aku.
aku kesal dengan sikap sesetengah *pengunaan kata yg selamat* pemandu Malaysia.

and kepada sesiapa yg mungkin aku dh susahkan di jalan raya.maafkan aku r :)

akhir kata,kalau nak memandu,biar lah berhemah.

3 comments:

padle said...

hehe..emo je weh..chill suda..

sarah hani said...

: oh haha.post ni mmg di type ketika mood membara ;) :D

kina harafina said...

hahah standard la br2 dpt lesen, ikut rules lg :p

Related Posts with Thumbnails