Friday, 13 August 2010

azri,aku tak lupa kau

i know this is late.but org ckp "better late than never" argh ngarut r tu :P

last 10aug2010.it was mohamad azri's birthday.since high school days, this yr..1st time,x celebrate bday dia :) azri was close to me back then,time form3..dia la yang ajar aku byk benda dlm life.*okay.aku xde r bodoh sgt dulu :P* tapi mcm azri ada r mcm bukakan mata aku for some points to take note :) aku igt lagi,azri jadi teman aku kat pusat tuisyen kasturi dulu.duduk sebelah aku time tuisyen.conteng2 nota,gelak2 dekat cikgu addm3 tu.masa azri dah pandai bwa kereta.azri selalu bawa pergi jalan2.seriously..dia mcm sgt flexible bab bwa kteorng (aku+intan+min+huari) jln2 dlm keta..byk dh aku kembara dalam ibukota dgn dia.time aku nak fly aritu,d last outing, aku,azri,intan..kteorng g lepak mcD..lepas antar intn balik,azri hntar aku.dia mcm ckp r *kata2 yg biasaorg ckp kat org yg nk fly*.aku sedih juga.sbb azri ckp dia xleh hntar kat KLIA..tapi time kat KLIA,d next night..tgk2 azri n ayah dtg :D dia ada kasi aku satu card ini.dia buat sendiri *korng patut tgk..superb wei! dgn ada butang2,rama2.haha*.ada dgn aku here.tp aku x gantung dlm bilik,sbb aku letak kat ruang tamu/dapur punya notice board :D aku nak orang tahu,aku ada kwn lelaki yg sehebat kau,mohamad azri =))

aku emosi lak tulis post ini.haha :D :P maybe ada unsur rindu juga kot ;) nwayyy....

HAPPY 20th BIRTHDAY *aku tahu kau suka warna merah*, mohamad azri bin jasni
:)

1 comment:

Azri said...

wow. thanks sarah. Thanks for the wish n thanks for this blog post. :)

oh yeah... aku tau kau rindu abe addmaths... tapi please jgn kacau suami org k. love ya.. xoxo :p

hahahaha

Related Posts with Thumbnails